HEADER-ALGEMEEN-TC

tc21proPLATpaclftx100    TurboCAD Platinum 2015
  Geavanceerde CAD software product voor het ontwerpen en renderen in hoge kwaliteit voor 3D voor professionals met extra gereedschappen voor mechanische en architectuur voor een aantrekkelijke prijs
  lees-meer
tc21deldvdpaclftx100    TurboCAD deLuxe 2015
     Krachtige complete 2D/3D CAD software voor het maken van complexe ontwerpen en een wizard voor plattegronden, modellen en mechanica. Uitstekende rendering.
   lees-meer
TCMACPRO100    TurboCAD MAC Pro v9
  TurboCAD® Mac Pro levert ongeëvenaarde software in een professioneel 2D/3D CAD-pakket. Volledig geïntegreerde teken gereedschappen, 3D oppervlak en ACIS® solide modeling.
  lees-meer
dc3dmaxv23dvdpaclft100x100    DesignCAD 3D Max
     Gemakkelijk te gebruiken, veelzijdig CAD hulp, perfect voor ontwerpers en de beginner, maar krachtig genoeg hoogwaardige 2D/3D-ontwerpen, modellen en animaties maken.
   lees-meer
TCMACDLX100    TurboCAD MAC deLuxe V9
     TurboCAD® Mac deLuxe heeft alles wat u nodig heeft om in 2D of 3D te ontwerpen met een set-up wizard, aanpasbare werkbalken en de meest bruikbare functies.
   lees-meer
tfpdel2015lft100x100    TurboFloorPlan deLuxe 2015
     TurboFloorPlan 3D Huis & Landschap Pro is de eenvoudigste manier om uw droomhuis te ontwerpen! Plan alle fasen van uw huis van fundering tot het dak.
   lees-meer
  Windows Versie
tc3Dtrngdlftx100    TurboCAD 3D Training voor Windows
  Videotraining handleiding voor TurboCAD 3D, vaardigheden door middel van eenvoudig te gebruiken, stap-voor-stap-sessies. Het is ontworpen voor iedereen die TurboCAD wil leren in een eigen tempo.
  lees-meer
tcmacv8-3dtrainpaclftx100    TurboCAD Mac 3D Training Essentials
  Nieuw in CAD of gewoon een opfriscursus, de video's in deze TurboCAD Mac 3D Training Essentials maken het u gemakkelijk om een 3D CAD onder de knie te krijgen.
  lees-meer

COMRAC is een particuliere onderneming en sinds 1989 de officiële importeur van DesignCAD in Nederland. Sinds 2007 zijn wij de officiële importeur van TurboCAD in de Benelux. TurboCAD is een de best beschikbare professionele CAD/CAM software op de markt voor de PC en de MAC. Wij ondersteunen hiermee een groot aantal gebruikers in de Benelux. De prijzen die wij berekenen zijn zeer aantrekkelijk en goedkoper dan elk ander verkoopkanaal en bovendien uit voorraad!

Wilt u de software eerst testen? Bij het betreffende product vind u een optie voor het gratis downloaden van een trial versie van de software. Deze trial software is volledig bruikbaar zonder enige beperking. Nadat u alle gegevens heeft ingevuld, ontvangt u van ons een email met installatie gegevens voor het downloaden van de software en de bijbehorende code om deze te gebruiken. Bent u tevreden dan kunt u een activeringscode bij ons bestellen zodat u, zonder onderbrekening met uw werk door kunt gaan.