HEADER-ALGEMEEN-TC

COMRAC is een particuliere onderneming en sinds 1989 de officiële importeur van DesignCAD in Nederland. Sinds 2007 zijn wij de officiële importeur van TurboCAD in de Benelux. TurboCAD is een de best beschikbare professionele CAD/CAM software op de markt voor de PC en de MAC. Wij ondersteunen hiermee een groot aantal gebruikers in de Benelux. De prijzen die wij berekenen zijn zeer aantrekkelijk en goedkoper dan elk ander verkoopkanaal en bovendien uit voorraad!

Wilt u de software eerst testen? Bij het betreffende product vind u een optie voor het gratis downloaden van een trial versie van de software. Deze trial software is volledig bruikbaar zonder enige beperking. Nadat u alle gegevens heeft ingevuld, ontvangt u van ons een email met installatie gegevens voor het downloaden van de software en de bijbehorende code om deze te gebruiken. Bent u tevreden dan kunt u een activeringscode bij ons bestellen zodat u, zonder onderbrekening met uw werk door kunt gaan.

TurboCAD Deluxe 2015 Bundel inclusief training en symbolen. Deze bundel is met onze meest populaire software nu beschikbaar voor een speciale prijs. 2D en 3D-modellering voor foto-realistische rendering met een ongelooflijk resultaat.

TurboCAD deLuxe Bundel

Extra kracht voor TurboCAD Mac. Dit extra PowerPack is een add-on module voor TurboCAD Mac Pro en Deluxe versie die de standaard functionaliteit van deze toepassingen met extra hulpmiddelen uitbreid voor 3D Printing.

TurboCAD Mac Power

Gemakkelijk te gebruiken, perfect voor ontwerpers en de beginner voor het maken van 2D/3D-ontwerpen, modellen en animaties.

DesignCAD 3D MAX V24

Premium CAD software pakket. Het omvat snelheid en technologie voor 2D/3D tekeningen met extra gereedschappen voor een professioneel ontwerp.

TurboCAD Platinum